avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... După ce am facut amiabilă cu fosta pentru programul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

După ce am facut amiabilă cu fosta pentru programul de vizita ...

După ce am facut amiabilă cu fosta pentru programul de vizita a fetei (toate vizitele încep și se încheie la domiciliul mamei ) și ea între timp daca își reface viata și își schimba domiciliul la o distanta de 25 km . Ce pot sa fac ? (Fetita este la gradinita ,primul an și nu prea se duce .
fosta și actualul încearcă sa ma îndepărteze cât mai mult de fiică-mea
Recent am avut o discuție cu ei despre faptul ca nu mi se respecta programul de vizitare voi merge și la protecția copilului.
Luna Martie am putut sa îmi iau fata în cele 2 week-end uri din amiabilă .
Ce pot sa fac în caz ca fosta își schimba domiciliul !?

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:24, 28 Martie 2023
25 de km nu e distanta ,daca isi schimba la 300,600 ar insemna ca va impiedica sa va exercitati autoritatea parinteasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Domiciliu minor Dayira Dayira Buna ziua, In luna ianuarie 2013 fosta sotie a parasit domiciliul conjugal si a luat-o si pe fetita noastra in varsta de 3 ani fara a ma anunta. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor aflat in custodia mamei floreamada floreamada Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o parere sau un sfat. Logodnicul meu are o fetita de 9 ani din casatoria anterioara. A divortat in noiembrie 2011, iar ... (vezi toată discuția)