avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozitelor locale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozitelor locale

Buna ziua! doresc sa adesez o intrebare legata de impozitele locale:in localitatea in care locuiesc Primaria a incadrat un apartament pe care l-am cumparat la nerezidential pe motiv ca dezvoltatorul nu a respectat puz ul ,chiar daca in tot imobilul locuiesc persoane.Mai mult de atat au si marit cota de impozitare la maxim .Pentru un ap cu 2 cam de 54mp impozitul este 3600 lei/an.Dezvoltatorul a dat Primaria in judecata si de doi ani procesul nu este finalizat.Intrebarea mea este daca eu pot sa platesc impozitele locale pentru celelalte proprietati (casa,masina,teren) ?Intreb acest lucru deoarece am nevoie de un cerificat fiscal sa vand o masina.Care ar fi solutia?Trebuie sa platesc impozitul pe toate proprietatiile pentru acest cerificat fiscal?Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: victorand , utilizator 15:45, 28 Martie 2023
Da, acum platiti tot pentru acel certificat fiscal. Dacă cumva, după finalizarea procesului, se schimba ceva, vi se va da diferenta.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am in proprietate o cladire nerezidentiala. anul acesta mi-a ... Andrei_B3001 Andrei_B3001 Am in proprietate o cladire nerezidentiala. Anul acesta mi-a venit un impozit de 7.000 lei, in conditiile in care anul trecut am platit sub 300 de lei. Cu ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cladire nerezidentiala dupa 6 ani. ce se poate face? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin o cladire nerezidentiala de 12 ani de zile. Acum cateva zile am primit o decizie de impunere de la ... (vezi toată discuția)
Suntem executați MrDerpson MrDerpson Conform noului cod fiscal, daca o locuinta este folosita ca sediu profesional de un PFA, pentru aceasta se va plati de la anul impozit de pana la 20 de ori mai ... (vezi toată discuția)