avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am facut plangere la prim-procuror ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am facut plangere la prim-procuror impotriva clasarii ...

Buna ziua! Am facut plangere la prim-procuror impotriva clasarii data de procuror ,dar aceasta a mentinut clasarea ,si ma obligat la plata de 100 lei.Eu vreau sa merg mai departe si sa fac plangere la camera preliminara.In acest caz mai trbuie achitati cei 100 lei sau astept decizia judecatorului de camera preliminara. MULTUMESC!
Asteptati decizia judecatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care prin rechizitoriu s-au dispus: 1. trimiterea ... AU2017 AU2017 In cazul in care prin rechizitoriu s-au dispus: 1. Trimiterea în judecată a inculpatului pentru fapta 1 2. Clasarea pentu fapta 2 3. Nu s-a pronuntat nici ... (vezi toată discuția)
Clasare cauza-plangere penal Anatol2017 Anatol2017 Buna ziua tuturor! Am facut o plangere penala pentru marturie mincinoasa contra expertului topo avut intr-un dosar. Procurorul a propus clasarea cauzei. Am ... (vezi toată discuția)
Plângere prealabilă amenințare. Întrebare de procedură. ... Misk Misk Plângere prealabilă amenințare. Întrebare de procedură. Dacă am primit soluția de clasare a plângerii prealabile de amenințare , de la Parchetul de ... (vezi toată discuția)