Buna mă numesc Lupu Pavel iulian azi pe la ora 19 circulam pe o stradă cu mașini parcate și pe partea stângă și pe partea dreapta eu am tras pe partea dreaptă și am oprit cat mia permis pentru al lăsa pe un conducător să treacă cu autoturismul și acesta nu sa încadrat corespunzător și și-a acroșat oglinda de oblonul meu . Cu omul nu am putut cădea de de acord și sa dus la poliție având relații . Politia mia suspendat permisul pe 90 de zile
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sa platiti jumatate din minimul amenzii, la primarie si sa incercati sa dati de reducere cu o treime in primele 20 de zile de suspendare.Acum sunteti in perioada in care aveti dovada de circulatie 15 zile si puteti contesta la judecatoria de care apartine sectia de politie respectiva, procesul verbal de contraventie. Daca va doriti varianta asta, angajati un avocat.
Pai da dar este stradă populata de mașini și amândoi eram in depășire eu am oprit pentru ai acorda prioritate și el șia întors oglinda de mașină mea eu stand pe loc pentru a trece el . Și tot mie îmi ia permisul pentru 3 luni