avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua Am și eu o întrebare Am început o ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua Am și eu o întrebare Am început o extindere la ...

Bună ziua
Am și eu o întrebare
Am început o extindere la casa veche de 24 m pătrați fără autorizație
Ce pot face dacă mi se va face o sesizare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 30 Martie 2023
Desfasurati demersuri pentru obtinere autorizatie de construire
Daca vi se face sesizare,,autoritatile in drept pot aplica sanctiune pecuniara si intrarea in legalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate constructie balcon din 1996 ad75ria ad75ria In anul 1997 am achizitionat un apartament situat la parter, apartament care are un balcon construit de vechiul proprietar.In 1996 constructia a inceput fara ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie ContSters237742 ContSters237742 Buna ziua In 2008 am cumparat o casa batraneasca pe care in acelasi an am demolato 80% si am construit o alta p+1 Am depus la primaria sector 5 actele pentru ... (vezi toată discuția)
Legea 571/2003 referitor la calculul impozitului majorat cu 65% pentru a doua casa AKM AKM Detin a doua casa si terenul intravilan aferent de 700mp la tara.,.deoarece era veche am obtinut in anul 2009 autorizatie de construire ,pentru modernizare si ... (vezi toată discuția)