avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă există un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă există un termen maxim ...

Buna ziua! Vă rog să-mi spuneți dacă există un termen maxim legal în care trebuie dat răspunsul la o Notă de relații. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Aurora Zamfir , utilizator 22:38, 10 Aprilie 2023
Pentru ce s-a luat acea Nota de relatii ? Detaliati problema.
Multumesc frumos pentru interes!
Nota de relatii i-am solicitat-o eu (in calitate de director de scoala) unei colege diriginte, care nu a pus in aplicare decizia Consiliului clasei, respectiv nu a instiintat parintii unor eleve ca se aplica sanctiunea Mustrare scrisa si nici nu a operat in catalog aceasta notificare, conform ROFUIP. Ea mi-a raspuns in scris ca doreste sa-i scriu o alta Nota de relatii, in care sa-i precizez care este termenul maxim de raspuns, pentru ea. Deoarece Nota de relatii i-a fost transmisa inclusiv pe email, m-a mai instiintat ca nu-i functioneaza „de ceva vreme adresele de email” - fapt infirmat de informaticianul scolii, care a constatat ca emailul institutionalizat este functional si chiar a fost accesat; in plus, nu s-a primit nicio notificare prin care expeditorul (scoala) sa fie instiintat ca mesajul nu a putut fi livrat catre destinatar.
Acesta este contextul.
Am tot cautat sa ma informez despre un termen maxim de raspuns la o Nota de relatii, insa nu am gasit. In schimb, am verificat o Nota de relatii primita de scoala de la ISJ, in care termenul era de 5 zile. Asa am procedat si eu: i-am dat termen de raspuns 5 zile lucratoare. Am procedat corect?
Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Pentru ce s-a luat acea Nota de relatii ? Detaliati problema.

Nu cunosc sa existe un astfel de termen, dar in principu, nota de relatii nu are nicio valoare juridica atat timp cat salariata in cauza nu este cercetata disciplinar si nota s-a dat in cursul cercvetarii.
Multumesc frumos! :)

Cornel Vasile a scris:

Nu cunosc sa existe un astfel de termen, dar in principu, nota de relatii nu are nicio valoare juridica atat timp cat salariata in cauza nu este cercetata disciplinar si nota s-a dat in cursul cercvetarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare clasa a 12 - absente. maritimu12 maritimu12 La terminarea primul semestru am fost anuntat ca am fost exmatriculat totalizand un numar de 200 absente dintre care 97 nemotivate.Am primit mustrare si ... (vezi toată discuția)