avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum aflu care este Social Security Number al meu pt a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum aflu care este Social Security Number al meu pt a vorbi cu fiscul din SUA

Referitor activitate desfasurata de persoana fizica care vinde carti pe Amazon. Amazon cere un numar TIN (tax identification number -cred) - de fapt CNP din Romania, pe care il mentionam in acea declaratie sau formular pe care Amazon il va trimite mai departe la IRS (fiscul din SUA) : am dat telefon la fiscul din SUA si mi-a cerut un numar din 9 cifre un fel de Social Security Number -pt a sta de vorba cu mine si a ma ajuta cu taxele- insa nu am putut sa il ofer. Am intrebat si la ANAF si nu mi-au dat un raspuns. Cum aflu acest numar ? n Romania avem CNP
sunteti cetatean roman, aveți CNP. numarul din 9 cifre este atribuit doar cetatenilor sI rezidentilor SUA.
Buna ziua !!
Am o întrebare la dumneavoastră !!
Îs născută în America și m-am stabilit în Romania de 20 de ani și aș avea nevoie de SSN-ul meu deoarece îmi trebuie la banca in Romania !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Publicare carte pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)
Ein, pfa sau ambele? Sergiu_N Sergiu_N Buna ziua. Eu locuiesc in Romania si vreau sa-mi infiintez un EIN in SUA pentru a putea folosi Amazon Kindle Publishing pentru a publica carti si nu stiu, am ... (vezi toată discuția)