avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stau in casa părintească , părinții au decedat ,am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stau in casa părintească , părinții au decedat ,am făcut ...

Stau in casa părintească , părinții au decedat ,am făcut succesiunea și eu dețin doua părți și un frate o parte.De când au murit părinții, eu plătesc toate taxele și impozitele, Acum am vreau să bag gaze la acest imobil și nu pot din cauza fratelui care nu vrea să-mi de-a acordul Eu am investit ,am renovat casa ,am ingrijit-o că astfel devenea ruină..Ce mă sfătuiți să fac pt a putea băga gaze și să nu mă mai lovesc de fratele meu pt orice act?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:24, 2 Aprilie 2023
Iesiti din indiviziune, cereti sa vi se atribuie casa, sa ii dati sulta pt partea lui si apoi faceti ce vreti
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire alina arp alina arp Buna ziua , am nevoie de o informatie la care se pare ca din diverse motive nu putem avea acces . Este vorba de socrul meu ,in anul 1996 parintii au murit ... (vezi toată discuția)
Succesiune alexoltenita120 alexoltenita120 Locuiesc de 50 ani in casa parinteasca ,unde am facut investitii de circa 10000 euro cu acord verbal ,scris,din partea parintilor.Eu am avut grija de ... (vezi toată discuția)