avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ca functionar public poți avea un pfa?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ca functionar public poți avea un pfa?

Daca esti functionar public. Ai voie sa iti deschizi un pfa si sa faci dupa program activitatea de software tester pe niste site-uri internationale de testing care te platesc 10-15$ per test
Ultima modificare: Duminică, 2 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 3 Aprilie 2023
Funcţionarii publici pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de infiintare pfa vionica vionica Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca un fuctionar public care lucreaza in domeniul achizitiilor publice poate infiinta pe numele sau un PFA avand ca obiect ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu jumate de norma a-alida a-alida Buna ziua,as vrea sa va intreb daca pot fi angajat la primarie cu jumate norma pe post de arhitect sef si cealalata jumate de norma sa lucrez in alta ... (vezi toată discuția)
Funcționar public cu pfa nachidil nachidil funcționarii publici cu funcții de execuție au voie sa detina PFA si obțină venituri? (vezi toată discuția)