avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Copil grad handicap usor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copil grad handicap usor

Am o fetita incadrata in grad de handicap usor care are 1 an si 11l, certificatul este valabil luni. Prelungirea indemnizatiei se face pana la varsta de 3 ani sau doar 6 luni si apoi cand mergem la revaluare la comisie daca ne va prelungi certificatul se mai prelungeste cu inca 6 luni? Am auzit ca nu se primește indemnizatia decat 6 luni daca atat e valabil certificatul
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:06, 4 Aprilie 2023
Indemnizatia se asigura atat timp cat este valabil documentul medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate certificat de handicap ioana_indries ioana_indries Băiețel de 1 an și 1 luna, diagnosticat cu intoleranta la lactoza. Am inceput demersurile pentru a obține certificatul de handicap, apoi intenționez să ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cu handicap MihaelaGheorghe MihaelaGheorghe Buna dimineata, Am o fetita de 9 luni care la 1 luna jumate a fost diagnosticata si operata pt o malformatie la inima, caruia i s-a eliberat un certificat ... (vezi toată discuția)
nelamurire-grad de handicap usor copil de 2 ani aliola aliola Este vorba de baietelul meu in varsta de 2 ani. In urma unei neurtopenii tranzitorie dar recurenta si a unui weezing recurent dobandit in urma bronsitelor si ... (vezi toată discuția)