avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare primarie construire bucătărie de vara. Am citit ...

Notificare primarie construire bucătărie de vara.
Am citit pe internet despre modificarea legii privind aut.lucrarilor de construire și va întreb pentru ca nu găsesc informații privind punerea în aplicare a acestora.
De exemplu doresc sa construiesc o bucătărie de vara și un grup sanitar .Este obligatoriu sa aștept răspunsul primăriei la notificare și apoi sa ma apuc de construit ?
Sau după comunicarea notificării ma pot apuca de lucru și când termin sa-i notific sa vina pt.receptie. locuiesc la curte în capitala.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 15:49, 18 Aprilie 2023
Trebuie sa detineti proiect tehnic intocmit de o firma autorizata. La proiect, se obtin de catre proiectant avizele necesare. In baza proiectului tehnic avizat, cereti autorizatie de ctie. de la primarie. Notificarea simpla este inutila. Nu puteti incepe legal, lucrarile de ctie., decat dupa obtinerea autorizatiei de ctie. de la primarie.
[ link extern ]

Mai astept putin
Avand in vedere ca interesul dv este de a edifica si grup sanitar ,este obligatoriu sa detineti proiect tehnic ,autorizatie de construire si certificat de urbanism-abvand in vedere ultimile modificari ale legislatiei si normativelkor referitoare la fosele septice,ape freatice,etc
Asteptarea dvs. poate fi de durata.
Imi este greu sa cred ca fara proiect tehnic, aviz de mediu si autorizatie sanitara puteti sa construiti grupul sanitar de care amintiti.

Alte discuții în legătură

Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Autorizate fosa septica si put adrian1213 adrian1213 Am depus la primarie o autorizatie pentru magazie + gard + fosa septica + put ( fara proiect de casa, pe proprietate nu este construita asa ceva si nici nu fac ... (vezi toată discuția)
Fosa septică - probleme cu vecinii Barbu Nicolae Barbu Nicolae Buna ziua, Am un spatiu comercial in suprafata de 50 mp. proprietate personala care este construit pe un teren de 200 mp. Vreau sa fac o covrigarie si am ... (vezi toată discuția)