avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca eu am lucrat in două locuri de muncă,pot ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca eu am lucrat in două locuri de muncă,pot beneficia de ...

Daca eu am lucrat in două locuri de muncă,pot beneficia de indemnizație de creștere a copilului? Și cum se procedează
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 4 Aprilie 2023
Persoanele care, în ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului, au realizat timp de cel puțin 12 luni venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit, beneficiază de concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copilului cu handicap, precum și de o indemnizație lunară.

In speta, cele 12 luni fi de la un singur angajator sau pot fi cumulate de la ambii ... Pentru dosarul CCC va trebuie sa aveti completata, de la fiecare angajator, aceasta adeverinta :
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Florin 89 Florin 89 Daca imi dau ca tata demisia dupa nasterea copilului mai pot beneficia de ccc? (vezi toată discuția)
Concediu de crestere de copil r4dukan_18 r4dukan_18 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o informatie in legatura cu concediu de crestere de copil? Detin o interprindere individuala activa din anul 2016,pe care o ... (vezi toată discuția)
Pot lua ccc in următoarea situație? Ileana 94 Ileana 94 Buna ziua. Va rog să mă ajutați și pe mine cu o informație. Eu am terminat in 2 iulie 2018, Masteratul. Nu am depus documentele pentru îndemnizație de ... (vezi toată discuția)