avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Este ilegala urmatoarea problema legata de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Este ilegala urmatoarea problema legata de factura ...

Buna ziua,

Este ilegala urmatoarea problema legata de factura de energie electrica.

1. Sa trec in contract cost chirie xx euro + un consum de xx kwh/luna si sa incasez o suma generala care sa le cuprinda pe ambele.

2. 1. Sa trec in contract cost chirie xx euro + un consum de xx kwh/luna si in final sa incasez doar chiria fara alte costuri.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Companie electricitate - furt la "tariful cr2"? nicu istrate nicu istrate stimate doamne, stimati domni, am preluat (ca urmare a decesului tatalui meu) un contract de furnizare a energiei electrice pe care l-am semnat la filiala ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu - asociatia de locatari madaonica madaonica Buna ziua ! Asociatia de locatari din care fac parte este alcatuita din 3 blocuri, 6 scari, respectiv 150 de apartamente, iar locul de incasat intretinerea ... (vezi toată discuția)