avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Deducere impozit sau cum?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Deducere impozit sau cum?

Bună ziua! Deschid un fast food și doream să știu cum poate apărea în actele contabile,faptul ca, ofer mâncare,angajaților, din produsele pe care le achizitionez pt acesta? Poate ma indruma cineva!Nu doresc sa achiziționez bonuri valorice!
Va mulțumesc, anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:28, 8 Aprilie 2023
sunt venituri neimpozabile la salariat daca sunt in limita a 33% din salariul brut lunar al salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere masa calda oferita angajatilor bulgaras10 bulgaras10 Deducere din impozit sau cum se poate face? Bună ziua! Am deschis recent un fast food și as vrea sa oferim una sau doua mese calde,angajaților! Cum pot ... (vezi toată discuția)
Beneficii nesalariale (neimpozabile) _ plafon de 33% din salariul de baza al angajatului in cauza loredana.bugu2 loredana.bugu2 Buna ziua! Decontul de transport oferit salariatilor societatii, care nu este decont transport de la si catre locul de munca, se incadreaza in categoria ... (vezi toată discuția)
Fast-food mobil (trailer) ToronilaAdriana Ana ToronilaAdriana Ana Buna ziua! Am achiziționat o rulota fast-food și nu stiu de unde sa incep cu autorizațiile ce fel de societate sa înființez și care ar fi primii pași ... (vezi toată discuția)