Se admite ordonanta presidentiala pentru modificare program vizita minor ?
- Am divortat la notar in 2017 , si programul de vizita incheiat la notar cand copilul avea un an , era de 3 ore , duminica intre orele 12.00 – 15.00 .
- Din 2017 si pana in ianuarie 2023 , am fost implicat aproape zilnic in viata copilului , avand in vedere ca locuim la doua blocuri distanta: copilul a dormit la mine , a ramas cu mama mea cand ea era la serviciu , am mers in vacante munte , mare impreuna , iesit in parc etc. Cerea uneori singur sa vina la mine si statea cate 10 – 12 ore la lociunta mea .
- Din prin noiembrie 2022 , ea a inceput o relatie cu cineva , si face tot posibilul sa ma indeparteze de ecopil , nu mai pot vorbi cu el nici la telefon , si abia reusesc sa-l iau la program 3 ore duminica ! Copilul are acum 6 ani si 7 luni , si sunt nevoit ca dupa 3 ore , desi copilul nu vrea , se supara,uneori plange si nu intelege de ce il duc inapoi asa repede.
- Am introdus in instanta actiune pt modifcarea programului de vizita , dar dureaza pana la toamna !
Având în vedere varsta minorului aveți șanse.
Insa, nu va fi ușor și problemele necesita o abordare juridica amplă din mai multe puncte de vedere.
Trebuie administrat și un probatoriu care sa va ajute.