avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se admite ordonanta presedintiala pentru modificarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se admite ordonanta presedintiala pentru modificarea unui program ...

Se admite ordonanta presidentiala pentru modificare program vizita minor ?
- Am divortat la notar in 2017 , si programul de vizita incheiat la notar cand copilul avea un an , era de 3 ore , duminica intre orele 12.00 – 15.00 .
- Din 2017 si pana in ianuarie 2023 , am fost implicat aproape zilnic in viata copilului , avand in vedere ca locuim la doua blocuri distanta: copilul a dormit la mine , a ramas cu mama mea cand ea era la serviciu , am mers in vacante munte , mare impreuna , iesit in parc etc. Cerea uneori singur sa vina la mine si statea cate 10 – 12 ore la lociunta mea .
- Din prin noiembrie 2022 , ea a inceput o relatie cu cineva , si face tot posibilul sa ma indeparteze de ecopil , nu mai pot vorbi cu el nici la telefon , si abia reusesc sa-l iau la program 3 ore duminica ! Copilul are acum 6 ani si 7 luni , si sunt nevoit ca dupa 3 ore , desi copilul nu vrea , se supara,uneori plange si nu intelege de ce il duc inapoi asa repede.
- Am introdus in instanta actiune pt modifcarea programului de vizita , dar dureaza pana la toamna !

Cu multumiri ,
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
titinad, utilizator
Cel mai recent răspuns: titinad , utilizator 11:12, 6 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, puteti cere si un program provizoriu pe calea ordonantei.
nu incercati fara avocat
Având în vedere varsta minorului aveți șanse.
Insa, nu va fi ușor și problemele necesita o abordare juridica amplă din mai multe puncte de vedere.
Trebuie administrat și un probatoriu care sa va ajute.

București 2023
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere minor peste hotare stefania25 stefania25 sunt Nicoleta si am mai scrie pe acest forum si mi-a fost de mare ajutor raspunsurile voastre si de care va multumesc foarte mult pe aceasta cale. As mai dori ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor ANA74BV ANA74BV Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite acţiunea civilă formulată de reclamantul în contradictoriu cu pârâta , şi în consecinţă : ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor andreiionel andreiionel Doresc sa introduc in istanta un program vizitare minor. Ancheta sociala se face inainte de demers ....ori pot introduce actiunea ca apoi istanta ... (vezi toată discuția)