avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua, Am realizat o emisiune la un canal TV la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua, Am realizat o emisiune la un canal TV la care am avut ...

Buna ziua,
Am realizat o emisiune la un canal TV la care am avut peste 50 de invitați. Înregistrările emisiunii pot fi vizualizate pe YouTube. După ieșirea emisiunii din grila Tv, am scris o carte în care am reprodus ceea ce am discutat cu invitații.
Pentru a publica cartea îmi trebuie acordul invitaților?
Menționez că această carte nu se va vinde, va fi oferită cadou invitaților și nu numai.
Trebuie să spun și că invitaților nu li s a solicitat nici un acord scris în momentul intrării în emisiune.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre televiziuni,dar mai ales despre prestatiile si profesionalismul oamenilor de televiziune ? Radu Gabrian Radu Gabrian Am sa deschid acest subiect,cu o opinie care mi se pare deosebit de sugestiva ,emisa intr-un interviu,acordat in Gazeta Sporturilor,din 02.04.2010 de catre ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Platesc prea mult pentru oferte nedorite. diana122 diana122 Am tot amanat sa fac publica nedumerirea mea dar a sosit momentul. Este vorba despre pachetele oferite de operatorii de televiziune prin cablu din Romania. ... (vezi toată discuția)