avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua ,ma aflu ca si acuzat intr-un proces civil. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua ,ma aflu ca si acuzat intr-un proces civil. Cand am ...

Buna ziua ,ma aflu ca si acuzat intr-un proces civil. Cand am aflat de acest proces , am primit prin posta toata '' lucrarea'' partii care m-a dat in judecata ....in jur la vreo 30 de pagini ( poze cele mai multe)
Cu aceast set de acte , mi-am cautat avocat si i-am dus in copie TOT ce primisem prin posta.
Intre timp mi-am facut acces la dosar electronic sa vad evolutia documentelor de la dosar.
Acum , dupa mai bine de 8 luni de proces , am intrat pe dosarul electronic si am luat de la inceput totul si am listat si analizat tot ce s-a depus in dosar.
Am constatat , ca de la primul fisier , care reprezinta actiunea in instanta a partii adverse , la acel set de acte , au paratut vreo 4 pagini cu niste inscrisuri neoficiale dar care la inceput stiu sigur ca nu au fost .
E corect asa ? Adica daca u depus ulterior de ce nu apare separat aceasta completare documente la dosar .... ?
Cel mai recent răspuns: Klara77 , utilizator 12:33, 10 Aprilie 2023
Discutați cu av pot sa fie n explicații 99%șanse sa nu va afecteze cu absolut nimic.Erori ,nu toate documentele se scanează etc.Daca insistați mergeți la arhiva studiați dosarul vedeți cum sunt numerotate paginile din dosar..
Multumesc de raspuns , si insist cu aspectul ca in forma fizica nu am primit aceste foi . Chiar de la inceput cand au formulat actiunea. Adica , fizic in plic nu le-au pus .....si ulterior le-am vazut in dosarul electronic ca figurand de la inceput si acele pagini . O sa verific cum ati sugerat , numerotarea paginilior , daca s-a facut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Plângere contravenþionalã respinsã, probe în recurs Klara77 Klara77 Buna seara ! Am facut o plangere contraventionala , si la prima instanta am castigat , in sensul ca amenda s-a schimbat cu avertisment. Institutia care a ... (vezi toată discuția)
Transmitere documente la alta instanta Sisesti Sisesti Buna ziua, Am un proces care l-am deschis pe baza legii contenciosului administrativ printr-o cerere de chemare în judecata. Paratul a trimis intampinare la ... (vezi toată discuția)