avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra! Sant angajat ...

Buna ziua , vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra! Sant angajat ca referent( casier ) la Primarie cu contract individual de munca din anul 2004. Am o vechime pe cartea de munca de 40 ani si 8 luni lucrati efectiv (25% vechime) Care este salariu net pe care trebuie sa-l incasez? ! Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Aprilie 2023
fogorosionel, utilizator
Dupa toate modificarile nu am primit nici o decizie de stabilire a salariului, nu primim fluturas salariul de incadrare este de 3749 lei, Dupa cum reiese din salariul de incadrare s-a acordat la minimul pe economie doar vechimea de 25%
De ce nu solicitati in scris comunicarea deciziei ? .. acolo se vede cum ati fost incadrat .. la ce Primarie lucrati, este secret ????
Ok, o sa solicit în scris comunicarea deciziei, Va mulțumesc pentru sfat!

Cornel Vasile a scris:

De ce nu solicitati in scris comunicarea deciziei ? .. acolo se vede cum ati fost incadrat .. la ce Primarie lucrati, este secret ????

Multumesc pentru raspunsul acordat! Fluturasi nu am primit, decizi nu am primit de cand am fost angajat, salariul de incadrare este 3749 lei, indemnizatie hrana 347, vechime 25% salariul brut 4096 cu 23 zile lucrate luna martie 2023, Dupa calculul facut de mine cu un brut de 4096 lei , m-au incadrat cu min. pe economie. Indicele de profesie am verificat pe net este de 1.54 la un casier de comuna cu contract individual. dar baronii locali nu respecta,...ei sant mai presus decat legea
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2023
fogorosionel, utilizator
salariul de incadrare este de 3749 lei ... nu e minim pe economie

Alte discuții în legătură

Vechimea introdusa in salariu? DespinaM DespinaM Muncesc din 1985 cu o intrerupere de 9 luni pentru crestere copil in perioada iunie 1993-februarie 1994. Am aproximativ 30 de ani de activitate. Nu mica mi-a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim ... oana05 oana05 Va rog sa ma lamuriti de ce atunci cand se mareste salariul minim pe economie nu cresc salariile tuturor angajatilor calculand asa cum scrie in L153 ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare ceaunica ceaunica Buna ziua, am fost incadrat ca personal contractual clasa 53, coeficient 3,61 cu un salariu brut de incadrare de 1023 lei la care se calculeaza un spor de ... (vezi toată discuția)