avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Doresc sa stiu daca exista un barem de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Doresc sa stiu daca exista un barem de cazare, in ...

Buna ziua. Doresc sa stiu daca exista un barem de cazare, in cazul deplasarilor in strainatate, pentru personalul bugetar, respectiv angajati al unei institutii de cultura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 11 Aprilie 2023
Vedeti Anexa la HG 518/1995 .
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna acordata in sector privat pt deplasare in strainatate! adina_75 adina_75 Buna ziua As dori cateva lamuriri referitoare la diurna pe care o pot acorda administratorului unui SRL- angajat al societatii-pentru deplasarea in ... (vezi toată discuția)
Diurna externa legala scade cu 25% de la 1 iulie ? hemilio hemilio Art.2 alin 1 lit.a din Legea 118/30.06.2010 reduce cu 25% diurna externa pentru institutiile publice cu 25% pana la sfarsitul anului 2010? Daca este asa, ... (vezi toată discuția)
Diurna legala ContSters170028 ContSters170028 Care este valoarea diurnei legale, pentru deplasari interne? Stiti cumva si legea in care gasesc? Va multumesc. (vezi toată discuția)