avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua cum ar trebui sa procedeze o femeie care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua cum ar trebui sa procedeze o femeie care a fost data ...

Bună ziua cum ar trebui sa procedeze o femeie care a fost data afara din casa de sot mentionez ca au inpreuna un copil de 4 luni nu sunt căsătoriți iar casa este a soțului
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:53, 12 Aprilie 2023
Buna ziua,
Daca nu sunt casatoriti inseamna ca nu-i este sot, din punct de vedere legal...

Nu prea are ce face, daca casa ii apartine... dar poate incerca cu ajutorul politiei sa isi recupereze eventualele lucruri ramase acolo...
Cat despre copii... sa discute cu un avocat si sa demareze actiune in instanta pentru stabilire domiciliu la dumneaei, daca îi poate oferi conforul necesar si mai ales varsta lui, pensie alimentara de la tata, etc.
Sau sa apeleze la Protectia copilului, poate o pot ajuta dumnealor, mai ales avand in vedere varsta copilului si ca este sugar...

Daca nu se poate... sa apeleze la un avocat...
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
a fost data afara cu copil sau fara ?
va trebui sa isi gaseasca un loc unde sa stea
Fără copil
Și o amenință că o da ca sia părăsit copilu
gi-jane2 a scris:

a fost data afara cu copil sau fara ?
va trebui sa isi gaseasca un loc unde sa stea

Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
Alexandrugh, utilizator
Nu o poate acuza de parasire copil daca a fost izgonita din casa prin agresiune... ( si nu ar strica sa depuna si plangere la politie pentru agresiune, daca a fost fortata fizic sa plece din casa).
Si sa mearga cat mai repede la Protectia copilului sa faca sesizare, daca nu isi permite sa consulte un avocat sa mearga in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti Alin_dany80 Alin_dany80 Buna ziua sant in divorț cu sotia nu imi permite sa imi vad copilul am dat-o in judecata cu ordonanța prezidențială și am avut câștig de cauză ... (vezi toată discuția)
Ordine de protectie pentru vecini? vldstf vldstf Am pe scara blocului in care locuiesc urmatoarea problema: X (femeie) locuieste cu sotul Y impreuna cu cumnatul si soacra Z in locuinta acesteia din urma. ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa ma adresez daca sunt izgonita din casa? casatorita cu doi copii mici 0000000000 0000000000 unde trebuie sa ma adresez daca sunt izgonita din casa? casatorita cu doi copii mici, casa sotului, 11 ani de casnicie, in ce temei poate sa ma dea afara? ... (vezi toată discuția)