avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcriere Certificat casatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcriere Certificat casatorie

BUNA ZIUA,
Fiica mea cetatean roman s-a casatorit in US cu un cetatean american care are acelasi nume si prenume cu tatal lui si bunicul lui astfel ca i s-a adaugat pe certificatul de nastere sufixul III. Prin casatorie fiica mea a luat numele lui dar , evident , fara sufixul III. Cand a mers la Ambasada pt transcrierea certificatului de casatorie i-su spus ca nu pot sa i aprobe pentru ca nu e scris acel sufix dar e clar ca ea nu l poate avea in certificatul de casatorie. Cum trebuie procedat ? Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2023
lauralex, utilizator
Cel mai recent răspuns: lauralex , utilizator 20:49, 8 Iunie 2024
Ati reusit sa rezolvati? Eu sunt intr-o situatie similara. Sotul meu are sufix Jr si consulatul nu ne accepta actele.
Da s- a rezolvat ...a insistat fiica mea la Ambasada din New York si in cele din urma acolo a rezolvat ...greu ... a durat aproape un an dar s-a inteles .
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2024
lauralex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare divort din sua in romania BiancaSerpe BiancaSerpe Sunt resident in SUA de mai multi ani si recent am decoperit ca trebuie sa inregistrez in Romania orice schimbare de statut civil intamplata aici in SUA. Sunt ... (vezi toată discuția)
Casatoria in afara tari cu un cetățean strain Cateluta22 Cateluta22 Buna seara , As dori sa știu, dacă se poate , dacă doresc sa ma căsătoresc la New York cu prietenul meu care este născut in Coreea dar este cetățean ... (vezi toată discuția)
Inscrierea casatoriei din sua cu nume diferite dupa casatorie kremoon kremoon Va prezint o speta pentru care am nevoie de lamuriri. Un cetatean roman si american s-a casatorit cu o romanca ce are doar cetatenia romana. In urma ... (vezi toată discuția)