avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,băiatul meu are o iubita de 14 ani pe care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,băiatul meu are o iubita de 14 ani pe care o bate ...

Bună ziua,băiatul meu are o iubita de 14 ani pe care o bate tatăl sa și nu o lasă să fie cu el. Bea și o bate mereu și a fost protecția la ei.ce se întâmplă dacă fuge și vine la băiatul meu?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:54, 14 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul penal
Art. 220. -
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Băiătul dumneavoastră riscă pușcăria pentru relații sexuale cu un minor.
Să lase fata să meargă la școală, să învețe carte, să învețe o meserie, să-și facă un viitor.

Nu-i de măritat acea fată la doar 14 ani. E minoră, și nu are discernământ deplin.
Părinții ei decid pentru ea la vârsta asta.
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu prietena mea Aurasadi42@gmail Aurasadi42@gmail Buna seara sunt un băiat de 20 de ani fac 21 de ani am o iubita/prietena cu varsta de 16 ani ea vrea sa se mute la mine există vrun termen legal mentionez ... (vezi toată discuția)