avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună! Eu și soțul am vrut să plătim la casieria ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună! Eu și soțul am vrut să plătim la casieria automat ...

Bună! Eu și soțul am vrut să plătim la casieria automat și nu am scanat cum trebuie!
Am fost chemați inpoi , ne-am cerut scuze și am vrut să plătim diferența,dar menergerul a chemat poliția am fost ținuți 9 ore la poliție și când am plecat ne-a dat foi precum trebuie sa ne prezentam la judecata
La ce sa ne așteaptam ?
Nu am mai pățit așa ceva până acum
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:54, 14 Aprilie 2023
Buna! Pai,, ce scrie pe foi?
Ca pe 6 iunie avem judecata...

trandafir2 a scris:

Nu am mai pățit așa ceva ,și nu înțeleg de ce trebuie sa ne judece ,dacă eu nu am mințit,nu am mai furat ,și le-am tot spus că îmi cer scuze

Anorella a scris:

Ca pe 6 iunie avem judecata...

trandafir2 a scris:

Nu exclud situatia in care dvs nu ati inteles ce anume aveti pe 6 iunie sau ce anume se va intampla pe 6 iunie.
Acum, ma rog, poate starea emotionala, poate lipsa exercitiului de citire, sau a celui de intelegere a unei situatii v-au condus pana aici. Nu mai conteaza.
Daca vreti sa faceti precizari si sa va lamuriti ulterior, mentionati in urmatorul dvs mesaj, cuvant cu cuvant, ce anume scrie in hartia care se refera la data de 6 iunie. (bineinteles fara nume si date personale, pt ca nu intereseaza)
Pentru analiza si eventual raspuns sunt necesare date relevante
Precizati concret continutul foilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de furt pe nedrept in supermarket Empeg Empeg Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra pentru ca am mare nevoie de sfaturile unui expert. Intr-o dimineata am mers la[ editat ]cu un prieten sa cumpar niste ... (vezi toată discuția)
Paznic de magazin - acuzatie de furt fara dovada, raspundere florin2007 florin2007 Paznic de magazin ne acuza de furt fara proba,Casiera continua incasarile nerezolvand conflictul, La data de 27/03/2013 Sotia a mers la magazinul lidil din ... (vezi toată discuția)
Furt din hypermarket nitzu88 nitzu88 Buna seara, Am patit-o in sera asta. Am fost cu iubita mea la Carrefoure, iar aceasta a sustras in geanta niste bijuterii (in fine - bijoux-uri), de ... (vezi toată discuția)