avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am achiziționat o mașină fără fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am achiziționat o mașină fără fiscal

Salut. Am achiziționat o mașină cu promisiunea de a primi fiscalul prin curier ceea ce nu s-a întâmplat. După o perioadă de scuze am realizat că mașina a fost vândută de câteva ori fără a fi înmatriculată. Proprietarul din acte spune că a radiat-o de la primărie și că nu poate face nimic iar cel care a cumpărăt mașina nu poate fi contactat. Se poate face înmatriculare prin hotărâre judecătorească? Daca da cam cat durează procedura?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:24, 14 Aprilie 2023
Nu poate nimeni sa precizeze termen solutionare prin instanta de judecata
Depinde de bagajul de activitate al instantei,de termenele de judecata si de alti factori independenti de vointa partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces jacquelline jacquelline Stie cineva cam cat timp dureaza pana este emisa decizia de inmatriculare a unui autoturism fara plata taxei auto la tribunalul Neamt? (vezi toată discuția)
Conducere auto cu numere rosii expirate - durata up, solutie RaduZamfir RaduZamfir Am condus aseara un autoturism inmatriculat provizoriu cu numerele rosii expirate si am fost oprit de politie. Am fost dus la sectie unde am dat o declaratie ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza un proces cu accident ? inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua, In decembrie 2012 am fost implicata cu sotul meu intr-un accident rutier mortal, in care sotul meu a decedat pe loc. A intrat un tir in noi (avea ... (vezi toată discuția)