avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Daca plec din firma ca angajat si mi-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Daca plec din firma ca angajat si mi-am facut cererea ...

Buna ziua. Daca plec din firma ca angajat si mi-am facut cererea cu acord mutual sa mai stau 19 zile lucratoare. Art 55 lit b.
Poti sa mai negociez sa schimb si sa stau mai putine zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 14 Aprilie 2023
Vi s-a semnat cererea de incetare cu acea data de care vorbiti?
Am trimis cererea spre Resurse Umane, nu am primit inapoi nimic.

Cornel Vasile a scris:

Vi s-a semnat cererea de incetare cu acea data de care vorbiti?

Verificati si reveniti cu detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim art 55 lit.b ioanvasiliu ioanvasiliu Buna ziua. pe data de 02.08 am semnat cererea de desfacere a CIM cf. art.55 lit.b. in decizia de desfacere a contractului de munca datata tot cu data de 02 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa demisionez fara preaviz m-am angajat de o luna la o firma noua si am semnat un contract pe perioada nedeterminata. vreau sa plec la o alta firma dar nu pot sa stau in preaviz. cartea ... (vezi toată discuția)
Demisie varg varg Buna, O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)