avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am comandat ceva prin curier cu numerar pe pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am comandat ceva prin curier cu numerar pe pfa

am o mica problema, am comandat ceva prin curier cu numerar la livrare pt pfa ul meu, am primit coletul factura si chitanta de la curier, ideea este ca eu am nevoie ca document justificativ de chitanta primita de la curier, doar ca pe aceasta scrie numele meu si domiciliul meu, dar eu am sediu la alta casa, acum pot sa am probleme? fiindca pe aceasta nu scrie cuiul adresa sediului etc
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eduard56463 , utilizator 16:26, 14 Aprilie 2023
Nu. Le păstrați la dosarul cu actele contabile (factura și acea chitanță de la curier).
Atentionare!
De acum postați la contabilitate în partida simpla căci la acea secțiune de pe forum se încadrează întrebările dumneavoastră. Va mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

george-neagu a scris:

Nu. Le păstrați la dosarul cu actele contabile (factura și acea chitanță de la curier).
Atentionare!
De acum postați la contabilitate în partida simpla căci la acea secțiune de pe forum se încadrează întrebările dumneavoastră. Va mulțumesc.

multumesc, mi a încadrat o automat si nu am vazut,scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila pt vanzare online prin curier ecomagazin ecomagazin Am un pfa, neplatitor de tva. Contabilitate partida simpla. Ma intereseaza cum pot inregistra in contabilitate incasarea unui produs care a fost expediat ... (vezi toată discuția)