avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ceara instantei ...

Avocatul partii adverse nu pierde nici o ocazie sa ceara instantei sa fiu amendata pentru a o influenta negativ asupra mea. Am urmat calea legala si am facut cerere de interventie, iar a cerut sa fiu amendata ca si in alte procese, fara motiv legal. Este extrem de obraznic in instanta, ma ia la intrebari desi nu are intreogatoriu, face afirmatii in fata instantei despre mine ce fac si ce dreg fara a dovedi. Foloseste nume de primari ca sa influenteze judecatoarele. Ca majoritatea sunt femei. Niciodata nu a fost pus la punct de vreuna dintre ele, nu inteleg de ce. In schimb la mine asa zisele doamne tipa si spun sa tac, lui niciodata. Care e treaba cu ei si ce pot face sa inceteze acest circ al avocatului? Pe langa faptul ca apara niste infractori si denatureaza adevarul, minte.
Cel mai recent răspuns: KLM4 , utilizator 09:13, 19 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pot face recuzari abuzive dacă vrem sa privim lucrurile în mod obiectiv.
Trebuie sa existe motive concrete care trebuie expuse pe larg și bine argumentat.
Am avut recuzare și cu 20 de pagini de motivare...

Și eu le zic sa se abțină dar nu vor...deși ar fi necesar...

În alte cazuri se schimba completul asa din oficiu sau se fac abțineri fără sa fac eu ceva.
Nu vor ei sa judece...

Am avut și cazuri în care s-au respins abtinerile tocmai pentru motivul ca nimeni nu vroia sa judece...niciun judecator...sau se făceau abțineri pur și simplu cam aiurea...
Știau și ca le vine o recuzare...

Este un subiect extrem de controversat dar si un subiect tabu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc tuturor foarte mult. Intre timp s-a si pronuntat, a doua zi imediat dupa cele scrise de mine aici. Mai pot recuza acum?
pot ajuta pe al;tii insa eu am pierdut procesul vadit cu legea in mana, cu probe, cu tot si in calea de apel la TMB rar sa vezi ca schimba solutia. Ce sa fac, totusi?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pentru a beneficia de credibilitate este necesar ca recuzarea sa se facă prin avocat intrucat avocatul este și un observator obiectiv a activității instantei de judecată.

Oricum, exista foarte mari probleme și cu recuzarea întrucât colegii de birou judeca adesea cererile de recuzare...

Însă, recuzarile succesive împreună cu plângerile pot ajuta.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de recuzare/abtinere alexxS alexxS Buna ziua,imi puteti spune va rog daca cererea de recuzare/abtinere trebuie admisa in principiu,iar apoi se va solutiona?Solutionarea este in sarcina ... (vezi toată discuția)
Atributiile sau rolul completelor de permanenta FRD FRD In cazul in care exista o cerere de abtinere a 2 membrii din completul de judecata cine va judeca cererea de abtinere? Cum se va proceda dosarul se va inainta ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces - conditii tusu tusu Buna ziua, miercuri, 2 aprilie, am o contestatie in anulare la Curtea de Apel. din cate inteleg, contestatia va fi judecata de aceiasi judecatori pe care ... (vezi toată discuția)