avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La angajatorul unde lucrez se da 10 zile de concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La angajatorul unde lucrez se da 10 zile de concediu de odihnă ...

La angajatorul unde lucrez se da 10 zile de concediu de odihnă și o primă de 2500 lei de la stat și sa aduc bonuri facturi din alt oraș să justific mi-am făcut concediul de odihna
După codul fiscal daca nu merg in alt oraș să îmi fac concediul am alte probleme de rezolvat pot solicita in scris angajatorului să îmi impoziteze prima de vacanta la stat daca nu e trecută in contractul colectiv de muncă impozitarea prin codul fiscal se poate impozita prima.
Că sa știu cum să procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 16 Aprilie 2023
Ce prima de stat primiti????
Noua ne-a zis că e de la stat prima că angajat trebuie sa luam 10 zile de concediu de odihnă și să aduc justificare facturi bonuri am cheltuit banii in alt oraș așa prevede in contractul colectiv de munca.
Daca iau zilele de concediu cele 10 și solicit să îmi bage cu impozitare prima angajatorul pot cere în scris.
Nu plec să îmi fac concediul in alt oraș stau acasă,in caz că îmi baga o nemotivată pe parcurs angajatorul dau prima înapoi la angajator.
Nu înțeleg procedura cum trebuie sa procedez.

Cornel Vasile a scris:

Ce prima de stat primiti????

Nici noi nu intelegm ce postati dvs .. statul nu acorda prime.
Pe fluturas apare avantaje natura nu știu ce înseamnă, asta dar mă gândesc ma minte angajatorul va sa iau zilele de concediu fara prima nu mai înțeleg nimic ultimă întrebare pe subiectul asta.

Cornel Vasile a scris:

Nici noi nu intelegm ce postati dvs .. statul nu acorda prime.

Cand veti scrie cu inteles atunci va putem da si un raspuns mai exact..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În contractul colectiv de muncă s-a adus la cunoștință că ... Magie1 Magie1 În contractul colectiv de muncă sa adus la cunoștință că de la anul orice angajat primește 2500 lei banii d concediu și să își ia 10 zile de ... (vezi toată discuția)
La concediul de odihnă că sa primesc suma de 2500 lei prima ... Magie1 Magie1 La concediul de odihnă că sa primesc suma de 2500 lei prima de vacanta trebuie sa iau 10 zile concediu completez o cerere ptr concediu in care scrie ... (vezi toată discuția)
Bonurile de masa Bogdyy Bogdyy Bună seara! Mama mea lucrează într o fabrică de croitorie de 15 ani, nu a avut concedii medicale sau absențe nemotivate. Luna trecuta a avut 10 zile de ... (vezi toată discuția)