avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Am avut de curand o operatie de nefrectomie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Am avut de curand o operatie de nefrectomie totala stanga,pot beneficia de indemnizatie de handicap? ...

Buna ziua
Am avut de curand o oeratie de nefrectomie totala stanga, ma pot incadra la o indemnizatie de handicap?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:48, 17 Aprilie 2023
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap detine autoritatea si competenta sa verifice documentele medicale,eventual sa solicite investigatii suplimentare cu scopul stabirii diagnosticului si pentru verificare daca afectiunea face parte din normativul medical in baza caruia se poate elibera decizie/certificat de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Un vecin are urmaroarele diagnostice: 1. scolioza lombara gr II 2. coxartoroza bilaterala 3. sacroileita bilaterala 4. artroplastie totala ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap armo armo va rog sa-mi spuneti daca diagnosticul: -dementa mixta vasculara si senila -SD pseudobulbar cu deteriorare cognitiva severa HTA st ii -hipoacuzie severa ... (vezi toată discuția)
Am 53ani amputare laba picior stâng de 27de ani am diagnostic ... mogaalin mogaalin Am 53ani amputare laba picior stâng de 27de ani am diagnostic handicap usor ,v ă intreb dacă am fost încadrat corect? Am vechime în muncă de30 de ... (vezi toată discuția)