avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare grad de handicap

va rog sa-mi spuneti daca diagnosticul:
-dementa mixta vasculara si senila
-SD pseudobulbar cu deteriorare cognitiva severa HTA st ii
-hipoacuzie severa bilateral (aparat auditiv)
-sechele AVC ischemic ( 3 accidente vasculare)
(am citat dupa diagnosticul scris de medic - este vorba de o singura persoana ) se incadreaza la grad de handicap si daca persoana care o ingrijeste poate primi indemnizatie de insotitor si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 17 Aprilie 2013
Numai comisia de expertiza medicala persoane cu handicap este autorizata si competenta sa verifice documentele medicale,eventual sa solicite investigatii suplimentare,astfel incat la final sa concluzioneze daca solicitantul detine afectiuni incadrate in normativul de acordare de grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap tomasso tomasso Glorumero nefrita la care se adauga avc ischemic (doua episoade) sant afectiuni care se regasesc in normativul in vigoare al afectiunilor incadrabile grupele ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege probleme handicap gbp63@yahoo.com gbp63@yahoo.com Buna ziua Exista o lege care stabileste ce persoane pot fi incadrate cu grad de handicap Se pare ca legea este eludata in sensul ca acele comisii care ... (vezi toată discuția)