avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am lucrat la o firma care ne punea la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am lucrat la o firma care ne punea la dispozitie taxi ...

Buna ziua! Am lucrat la o firma care ne punea la dispozitie taxi printr o aplicatie cu contul firmei pentru turele de noapte. Dupa ce mi am dat demisia si am plecat de la acea firma, eu am mai folosit de cateva ori aplicatia, iar ei acum au sesizat si fac verificari. Daca isi dau seama ca am fost eu, ce se poate intampla? ce imi pot face, legal vorbind?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 19 Aprilie 2023
Vi se imputa costurile transportului si primiti nota de plata.
Daca nu platiti, se poate ajunge in instanta si costurile pot fi mult mai mari daca pierdeti procesul (avocat, expert, alte cheltuieli).
Veti fi chemat in instanta pentru a se recupera c/v sumelor respective, daca nu le platiti de buna voie... firma in cauza are contract cu fostul angajator???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc exista dat fiind ca eu nu mai sunt angajata societatii - complicatii gestiune dupa schimbarea locului de munca Anonim1Anonim Anonim1Anonim Buna ziua! In luna octombrie, ziua 1 am incetat activitatea la locul de munca \"A\". Am plecat cu demisie la zi acceptata de ambele parti. Am lasat om in ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri deplasare/delegatie dupa ce mi-am dat demisia marian_81 marian_81 Buna ziua firma doreste sa recupereze costurile pe care le-a facut cu mine intro delegatie la firma mama in Germania, (delegatie pe care directorul o ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare Lulik31 Lulik31 Buna In data de 09.04.2012 ,mi-am facut cerere de demisie cu lichidarea la zi,in acea zi dupa ce iam inmanat demisia m-a trimis acasa(angajatorul)dupa cateva ... (vezi toată discuția)