avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poate beneficia de CM mama unui copil de 12 ani operat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate beneficia de CM mama unui copil de 12 ani operat și imobilizat ...

Poate beneficia de CM mama unui copil de 12 ani operat și imobilizat în aparat gipsat ptr 6 săptămâni?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 22:53, 21 Aprilie 2023
Cred ca ar fi bine sa intrebati medicul de specialitate.

Ordinul nr. 15/2018:
ART. 46
(1) Certificatul de concediu medical pentru îngrijirea copilului bolnav în vârstă de până la 7 ani şi îngrijirea copilului cu handicap în vârstă de până la 18 ani pentru afecţiuni intercurente se eliberează de medicul curant, în condiţiile şi până la duratele maxime prevăzute de lege.
(2) În situaţiile în care copilul este diagnosticat cu boli infectocontagioase, este imobilizat în sisteme de imobilizare specifice aparatului locomotor sau este supus unor intervenţii chirurgicale, durata concediului medical va fi stabilită de medicul specialist, în funcţie de evoluţia bolii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical zar zar pot avea doua concedii medicale pentru copil bolnav pana la sapte ani in aceasi luna? Medicul de familie nu vrea sa imi elibereze pe motiv ca nu poate da in ... (vezi toată discuția)
La cate zile de concediu medical pentru ingrijirea copilului pana in 7 ani am dreptul in 12 luni? mos_gerila2004 mos_gerila2004 as vrea sa stiu pt ca legile sunt total abramburite, cate zile de CM pt ingrijire copil am voie intr-un an si cum si cine le poate acorda. (vezi toată discuția)
Concediu medical pompiliairina pompiliairina cate zile de concediu medical pentru ingrijirea unui copil de 3 ani ai voi sa ai? (vezi toată discuția)