avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca am cumparat o masina ieri si azi vreau sa o vand ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca am cumparat o masina ieri si azi vreau sa o vand altcuiva ...

Daca am cumparat o masina ieri si azi vreau sa o vand altcuiva pot?Precizez ca nu am luat o in evidenta la primarie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:06, 20 Aprilie 2023
Nu puteti sa instrainati vehiculul atat timp cat nu detineti document legal care sa ateste calitatea dv de proprietar si situatia fiscala aferenta ,respectiv certificat fiscal
Parcurgeti procedura de inmatriculare dupa care in calitate de proprietar aveti dreptul sa dispuneti de vehicul dupa propriul interes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)
Procedura inmatriculare auto. Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,as dori sa ma indrumati cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am cumparat un auto recent,l-am inscris la taxe si impozite dar inca nu l-am ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina. Imparatul Imparatul Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de ... (vezi toată discuția)