avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Intrebare nepublicata. Imi puteti oferi un raspuns ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Intrebare nepublicata. Imi puteti oferi un raspuns referitor ...

Intrebare nepublicata.

Imi puteti oferi un raspuns referitor la nepublicarea intrenarii mele referitoarte la Curtea E. A drepturilor omului?
Cred ca mi-am dat seama de ce nu aparea postarea - am folosit un caracter special, din numerotarea subdiviziunilor unui articol din Conventie.

Pe scurt: cauza respinsa de judecatorul unic la CEDO, pe articolul 8 din conventie. Practic un angajat al politiei a dezvaluit catre un tert identitatea mea si calitatea de petent, desi solutionarea petitiei nu se putea face pe baza sesizarii mele ci doar prin constatare de catre politist. Tertul a venit si m-a abordat pe strada, cu amenintari. Inrebarea mea e cum se poate un caz atat de clar sa fie respins? Avocat slab/cauza sustinuta slab, judecator neexperimentat, sau asa face Curtea din cauza ca are prea multe cazuri?
dupa ce v-a abordat tertul pe strada, dvs ce ati facut, ce masuri ati luat, v-ati adresat direct la cedo sau cum?
Plangere penala. Zero cercetari, tert neaudiat, dosar tinut pe loc 2 ani de zile pana cand am inceput sa fac galagie la parchet. Am ajuns la judecatorul de camera preliminara care a dat castig de cauza parchetului pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare la cedo Matist Matist Va rog sa ma indrumati in legatura cu posibilitatea de a depune sesizare la CEDO, din cauza unui proces civil, dezbatere succesorala. In urma acestei ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Recurs si alte cai de atac dupa prima instanta pop sorin pop sorin Buna ziua. Hotararea data in prima instanta, in pretentii de pana la 2000 lei, este supusa recursului? Din cate am inteles nu, intrucat actunile pana in ... (vezi toată discuția)