Cred ca mi-am dat seama de ce nu aparea postarea - am folosit un caracter special, din numerotarea subdiviziunilor unui articol din Conventie.
Pe scurt: cauza respinsa de judecatorul unic la CEDO, pe articolul 8 din conventie. Practic un angajat al politiei a dezvaluit catre un tert identitatea mea si calitatea de petent, desi solutionarea petitiei nu se putea face pe baza sesizarii mele ci doar prin constatare de catre politist. Tertul a venit si m-a abordat pe strada, cu amenintari. Inrebarea mea e cum se poate un caz atat de clar sa fie respins? Avocat slab/cauza sustinuta slab, judecator neexperimentat, sau asa face Curtea din cauza ca are prea multe cazuri?
Plangere penala. Zero cercetari, tert neaudiat, dosar tinut pe loc 2 ani de zile pana cand am inceput sa fac galagie la parchet. Am ajuns la judecatorul de camera preliminara care a dat castig de cauza parchetului pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala.
Sesizare la cedo
Matist
Va rog sa ma indrumati in legatura cu posibilitatea de a depune sesizare la CEDO, din cauza unui proces civil, dezbatere succesorala. In urma acestei ... (vezi toată discuția)