avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este temeiul legal pentru un apel impotriva unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este temeiul legal pentru un apel impotriva unei incheieri ...

Care este temeiul legal pentru un apel impotriva unei incheieri finale (dezinvestire)civila date de judecatorie la o cerere de modificare acte constitutive?
Cel mai recent răspuns: KLM4 , utilizator 15:02, 27 Aprilie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie analizata incheierea, temeiul cererii, temeiul respingerii, etc. Daca lucrurile ar fi atat de simple precum incercati dvs. sa le faceti sa para, n-ar mai exista Facultatea de Drept.
Pentru toti cei interesati, temeiul este art. 17 din Legea 196/2018.
Nu trebuie sa termini dreptul ca sa fii capabil sa citesti o lege in tara ta. Chiar esti obligat sa cunosti legile Romaniei, in caz ca nu stiati.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie analizata incheierea, temeiul cererii, temeiul respingerii, etc. Daca lucrurile ar fi atat de simple precum incercati dvs. sa le faceti sa para, n-ar mai exista Facultatea de Drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o motivare numita incheiere finala (dezinvestire) civila ... KLM4 KLM4 Am primit o motivare numita incheiere finala (dezinvestire) civila la o cerere de actualizare acte constitutive asociatia de proprietari. Eu am fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am citit ca poti iesi din asociatia de proprietari. ... gepop gepop Buna seara, Am citit ca poti iesi din Asociatia de proprietari. Care sunt partile bune si care rele ale iesirii din asociatia de proprietari? (vezi toată discuția)
Inscriere in asociatia de prorietari Raducanu Maria Raducanu Maria Buna ziua!In momentul constituiri asociatiei de prorietari mai multe ap.nu au fost inscrise(nu cunoastem motivele de ce as a omis aceste ap.)acum am depus ... (vezi toată discuția)