avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Locuim în casa nou construită de acum 9 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Locuim în casa nou construită de acum 9 ani, eu, ...

Bună ziua,
Locuim în casa nou construită de acum 9 ani, eu, soția și cei doi copii. Suntem branșati la electricitate, gaz,cablu, internet, iar pentru apă/canal am optat la acea vreme fosă septică plus fântâna din curte. De anul trecut am decis și am început demersul necesar pentru a ne branșa la apă/canalizare . Abia acum le am strâns pe toate (avize acte hârtii...) și astăzi dimineață a venit echipa să execute lucrarea.
Acum începe problema, strada a fost asfaltată acum 7 ani, acum 2 ani vecinul de vizavi s a branșat la electricitate, aceasta fiind pe "partea mea" ,avizul fiind în subteran acesta a tăiat asfaltul făcând șanț pentru îngroparea cablului, l a astupat a reparat asfaltul și gata, toate bune și la fel ca înainte. Problema noastră este că țeava de apă este pe "partea lui" eu trebuind să fac același lucru, deoarece din punct de vedere tehnic cu subtraversare nu încape vorba.
Astăzi dimineață echipa a așteptat timp de 2 ore în fața porții mele aprobarea viceprimarului pentru a executa lucrarea cu șanț, iar aprobarea nu a venit, din contră funcționarul primăriei ne a transmis că doar cu subtraversare se poate executa lucrarea.
Pur și simplu nu ne dă voie să ne branșăm la apa, acesta invocând că avem voie doar cu subtraversare, iar aceasta NU ESTE POSIBILA.
Am rugămintea să ne sfătuiți ce putem face pentru a putea rezolva problema noastră.
Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Ce entitate suporta costul bransament enel distrus? Liviu_B Liviu_B Buna ziua, Am gasit acest forum cu ocazia a diverse cautari, iar acum va cer sfatul in privinta unui eveniment nefericit destul de costisitor. In speta, ... (vezi toată discuția)
Apa de ploaie de pe domeniul public si apa provocata pe domeniul public danutzzionutzz danutzzionutzz BUNA SEARA, locuiesc la sat, in urma cu mai multi ani s-a facut un sant PE TERENURI PRORPIETATE PRIVATA CU ACORDUL PROPRIETARILOR, pentru scuegerea apei depe ... (vezi toată discuția)
Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)