fhgk 
	    	Utilizator

fhgk 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

DavidSalad 
	    	Utilizator

DavidSalad 
	    	Utilizator	    

Ati solicitata bancilor blocarea cardurikor?
Solicitati oficial la politie sa dispuna ridicarea datelor stocate de sistemele de supraveghere din zona unde a avut loc evenimentul si din zona bancomatelor
Unitatile bancare pot comunica politiei bancomatele de unde au fost efectuate operatii bancaresi implicit politia poate identifica persoanele care au folosit cardurile sustrase
~ final discuție ~
 zsorox	                   

Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)
	                    zsorox	                   

Am si eu o problema, mi s-a furat cardul cu pin cu tot, mi-a fost scoasa o suma de bani de pe card. Am fost la politie, am facut rost de imaginea de la ... (vezi toată discuția)

tritopat	                   

Sunt curios cum sunt prinsi cei care golosesc bancomatele? Au bancile ceva sisteme de securitate iar in momentul cand incearca sa scoata bani dupa un card pe ... (vezi toată discuția)
	                    tritopat	                   

Sunt curios cum sunt prinsi cei care golosesc bancomatele? Au bancile ceva sisteme de securitate iar in momentul cand incearca sa scoata bani dupa un card pe ... (vezi toată discuția)

ralucaaly	                   

As dori sa stiu cum pot face rost de filmarile video de la un bancomat deoarece mi-a fost furata borseta si am aflat ca s-a incercat o tranzactie de banca ... (vezi toată discuția)
	                    ralucaaly	                   

As dori sa stiu cum pot face rost de filmarile video de la un bancomat deoarece mi-a fost furata borseta si am aflat ca s-a incercat o tranzactie de banca ... (vezi toată discuția)