avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii exista o baza legala prin care poti constrange ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

exista o baza legala prin care poti constrange angajatorul sa-ti dea compensatia de 15% din salariul brut, daca acesta se fofileaza si gaseste scuze pt a nu o acorda? ajutor!!!

revin cu o intrebare pe care speram sa nu ajung sa o pun...
colegii mei tot ma amana cu raspunsul la cererea pe care am depus-o in legatura cu acesti 15%... zic ca contractul la nivel de unitate nu specifica asta etc.... iar acum cand ii sun, ori nu imi raspund, ori zic ca nu au timp sa se ocupe acum de asta... intr-un cuvant ma duc cu vorba, cerea a fost depusa iar data inregistrarrii ei este 7 ianuarie... deci au trecut deja 2 saptamani si jumatate! iata intrebarea mea:
POT FACE CEVA LEGAL IN SENSUL ASTA? POT SA II CONSTRANG CUMVA PENTRU A-MI DA UN RASPUNS SI ULTERIOR PT A PRIMII BANII CARE MI SE CUVIN PRIN LEGE?
Astept un raspuns cu sufletul la gura.... deja m-au stresat la maxim si ma resimt fizic... parca si bebe e mai agitat...
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 17:03, 26 Ianuarie 2010
Totusi eu cred ca angajatorul va intelege si va respecta prevederile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonusul pentru nastere este acelasi lucru cu salariu mediu dat de unitate? nicoleta1987 nicoleta1987 buna ziua, am aflat ca la noi la unitate se dau niste bonusuri pentru situatii speciale(nastere, casatorie, deces).o sa depun si eu o cerere pt acest bonus, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de acordarea compensatiei de 15% din salariul brut ? laura_frincu laura_frincu Buna ziua, am o intrebare urgenta si importanta, sunt insarcinata si sunt in concediu prenatal din data de 15 decembrie 2009, am vechime in munca de 17 luni, ... (vezi toată discuția)
Cic2 daca cic1 expira cu o luna inainte de nasterea celui de-al doilea copil nerantula nerantula Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - am un copil de 1 an si 4 luni, CIC_1 expira la data de 16.09.2010 - sunt insarcinata cu al doilea copil, care ... (vezi toată discuția)