avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, dacă o persoana a fost condamnata la 1 an ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, dacă o persoana a fost condamnata la 1 an de închisoare ...

Bună ziua, dacă o persoana a fost condamnata la 1 an de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice iar ulterior a fost reabilitată de drept, aceasta poate susține examenul pentru una dintre școlile de politie sau jandarmerie ale M. A. I.? "să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea"
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 18:20, 22 Aprilie 2023
intervenind reabilitarea, orice interdictii si decaderi dispar. Cazierul este curat. Cei de la scolile de politie sau jandarmerie ar putea cauta ALT motiv sa va respinga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto alexk1 alexk1 O zi buna tuturor ! Sa va povestesc problema mea; in luna iunie 2006 am facut un accident, neacordand prioritate la cedeaza trecerea. Sangele a venit 1/mie ... (vezi toată discuția)
Amarea aplicarii pedepsei Luckass11 Luckass11 Buna ziua numele meu este Patrascu Lucian ,am avut un proces pt conducere sub influenta alcoolului din care am primit 1 an de inchisoare cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
Antecedent penal vs cazier judiciar boglaz boglaz Buna ziua Pentru admiterea la Institutul National de Magistratura una din conditiile pentru acceptarea dosarului de inscriere este \"lipsa antecedentelor ... (vezi toată discuția)