avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... DACA UZUCAPIUNE SE POT FOLOSI EXEMPLU LA CASA..TEREN ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

DACA UZUCAPIUNE SE POT FOLOSI EXEMPLU LA CASA..TEREN INTRAVILAN ...

DACA UZUCAPIUNE SE POT FOLOSI EXEMPLU LA CASA..TEREN INTRAVILAN EXTRAVILAN PASUNI, ..PASUNI INPADURITE ,.,PADURE ETC MULTUMESC DACA PRIMESC UN RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:10, 22 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Fiti mai exact in exprimare.
De principiu, uzucapiunea actioneaza asupra bunurilor imobile indiferent de natura lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Categorie terenuri ce se sechestreaza in executarea silita amelyah amelyah Buna seara! Daca se poate va rog sa ma lamuriti intr-o problema: De exemplu, am un contribuabil datornic la bugetul local, pentru care am demarat ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Am o problema un pic complexa de succesiune pentru terenurile bunicului. Prima problema este ca toate actele de proprietate au ramas la un unchi ... (vezi toată discuția)