avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, Am fost înjurată și amenințată la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, Am fost înjurată și amenințată la serviciu de ...

Bună ziua,

Am fost înjurată și amenințată la serviciu de un coleg. Am anunțat șeful direct și a avut o discuție cu el, totul rămânând la nivel verbal. Totuși, pentru că injuriile au continuat la modul că a povestit unui alt coleg cu înjurăturile de rigoare, neavând martor la prima discuție, intenționez să-i fac o plângere/ sesizare sau ce mă sfătuiți că ar fi mai bine, de aceea, va rog sa-mi oferiți un model.
Menționez că, voi trimite adresa tot șefului de serviciu.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: IORDAN ELENA , utilizator 16:13, 25 Aprilie 2023
De asemenea, vă rog să-mi spuneți și baza legală în situația prezentată.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost jignit, înjurat și amenințat cu bătaia în mod repetat, ... Dan1963 Dan1963 Am fost jignit, înjurat și amenințat cu bătaia în mod repetat, de șeful direct împreună cu un coleg. Am făcut sesizare la conducere, la RH și la ... (vezi toată discuția)
Injuraturi prin telefon , autor necunoscut ContSters83715 ContSters83715 Daca primesc 2-3 injuraturi pe telefonul mobil gen f...m....matii, cand ma duc la politie sa sesizez, scriu injuraturile mot-a mot sau scriu doar ca mi s-au ... (vezi toată discuția)
Plangere purtare abuziva marius-costin marius-costin In luna noiembrie 2016,un functionar public angajat al Politiei Locale a adresat expresii jignitoare,cuvinte vulgare si injuraturi cu conotatii sexuale la ... (vezi toată discuția)