avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Am o întrebare Sa făcut licitație la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Am o întrebare Sa făcut licitație la niste blocuri ...

Buna ziua
Am o întrebare
Sa făcut licitație la niste blocuri vecine.Noi ca bloc avem spatiu pentru parcare (este bloc nou) dar nu sunt suficiente parcări oricum.Sa cumpărat apartamente fara parcări incluse.
Vreau sa întreb pot sa particip la licitații la blocurile vecine pe viitor in caz că sunt locuri libere de parcare și să pot achiziționa un loc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:06, 26 Aprilie 2023
Raspunsul este conditionat de statutul terenului unde exista locurile de parcare,teren care poate fi privat apartine dezvoltatorului sau face parte din domeniul public si apartine primariei,fiecare avand regulament/norme de alocare locuri de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema loc de parcare apartament sectorul 4 ionutp0303 ionutp0303 Buna ziua, Am achizitionat de ceva timp un apartament nou in spatele Grand Arena (Sectorul 4 ). Am o probema cu locul de parcare, aceste locuri de parcare ... (vezi toată discuția)
Cedare cota teren aferenta unui bloc catre un alt bloc mdutan mdutan Buna ziua, Dorim sa transformam terenul comun dintre blocul nostru si blocul vecin in parcari. Acest teren apartine in proportie de 50% blocului nostru si ... (vezi toată discuția)
Teren aferent asociatiilor de proprietari cristi_afrim cristi_afrim -Înainte de 89 blocuri cat si cartiere intregi construite in vederea vânzării către persoane fizice si întrunite in asociați de proprietari se introducea ... (vezi toată discuția)