avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am primit 2 ani cu suspendare si 120 zile munca in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am primit 2 ani cu suspendare si 120 zile munca in folosul comunitatii. ...

Am primit 2 ani cu suspendare si 120 zile munca in folosul comunitatii. Pot plati cele 120 zile fiind batrin ? Daca da cit ma costa ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:07, 26 Aprilie 2023
Nu exista aceasta posibilitate, doar daca starea de sanatate nu va permite scapati.
Munca are rol educativ.

Deși eu sunt adeptul amenzilor ca în Germania unde amenda de 10 000 de euro este ceva firesc și educativ sub sancțiunea închisorii, România are o legislație diferita și sa bage oamenii la închisoare aiurea si cât mai mulți.
Asa le cresc salariile unora...
Și românii ii ajuta de ceva timp sa umple închisorile...Mai ales ca oamenii au început sa uite ca exista avocati.

În fine, nu merge ce vreți iar munca poate sa fie una ușoară și nu sa dati cu sapa.

București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea cu permisul reținut anterior tot pentru alcool la volan. la ce pot să mă aștept, este posibil să fac închisoare? Madalin1988 Madalin1988 Buna ziua am fost prins în ianuarie băut la volan.si mi sa reținut permisul .am deja un dosar iar acum mă prins din nou băut și fără permis.pot sa stiu ... (vezi toată discuția)
Plecarea românilor la munca in germania CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Eu salut si aplaud plecarea lor.la.munca în străinătate mai ales ca tot de acolo eu venit. Bravo lor! Oameni.muncitori. Ii vor testa nemții când ... (vezi toată discuția)
Inchisoare - detinere cannabis TilviuSiberiu TilviuSiberiu O persoana condamnata definitiv la 1 an inchisoare cu suspendare este gasita cu o cantitate de 0.5 grame de canabis asupra sa, inainte de terminarea perioadei ... (vezi toată discuția)