avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,problema mea este urmatoarea locuiesc intr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,problema mea este urmatoarea locuiesc intr-o casa de ...

Buna ziua,problema mea este urmatoarea locuiesc intr-o casa de 20 ani,linga imobilul meu pina acum un am existau niste sere,intre timp cel care detinea serele a parcelat terenul ,si a vandut,linga mine au cumparat teren o familie au construit,o casa,iar acum mi au spus ca ei cand au facut cadastru ,la masuratori ,trebuie sa le cedez eu 60 m teren,in conditiile in care eu de cand am cumparat exista gard cu soclu de ciment,am cumparat cu acte in regula,nu vor sa imi dea nici o alta explicatie ,am cerut lamuriri de la primarie ,raspunsul a fost ,asa a facut firma de cadastru actele,iar primaria a emis autorizatie de constructie,si mi-au spus ca ma vor da in judecata sa mut gardu,asta in conditiile in care constructia este la 1,5 m de gard si sunt 4 geamuri mari si o usa spre curtea mea,inca sunt bulversata de tot ce mi se intampla ,va rog mult orice sfat este bine venit,deoarece din cauza unor probleme financiare nu imi permit consultarea unui avocat,de accea va multumesc anticipat pentru orice sfat si sugestie.

Alte discuții în legătură

Cedare teren pt.cale pietonala . cquattro cquattro Buna ziua , in 2012 mi-am cumparat o bucata de teren in 2013 am obtinut autorizatie de constructie , in prezent am terminat casa si a urmat sa fac si gardul de ... (vezi toată discuția)
Cadastru....buna ziua' undeva intr.o comuna am o cumparat o casa batraneasca ... Iustiniustin Iustiniustin Buna ziua\' undeva intr.o comuna am o cumparat o casa batraneasca ,intre alte case, deci\' nu este nici prima casa nici ultima,iar in \"acte\" unde este ... (vezi toată discuția)
Servitute elysha266 elysha266 Buna ziua, Am cumparat o casa la tara in Tulcea, 1700mp, din care 500 teren constructi (cu casa) si 1200 teren arabil. Lotul are 12.5 m deschidere si 130 si ... (vezi toată discuția)