avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru....Buna ziua\\\' undeva intr.o comuna am o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru....Buna ziua' undeva intr.o comuna am o cumparat o casa batraneasca ...

Buna ziua' undeva intr.o comuna am o cumparat o casa batraneasca ,intre alte case, deci' nu este nici prima casa nici ultima,iar in "acte" unde este schita casei este si schita terenului... la drumul public pe schita terenul de la drum este strmb, gen un S...pe langa asta, este si mai in interior cu vreo 50 cm din colt in colt fata de ceilalti vecini... acum.doresc sa fac gardul la drum ...cum procedez????? App in prezent este un gard din scanduri ff vechi si deacea vreau sa fac gard nou, si este facut la drept la drum, in linie cu ceilalti vecini si este ff frumos asa drept...Daca fac gardu cum este in acte o sa fie " ff stramb si urat, sa al fac drept??? Doar drept si in interior cu 50 cm?? S.au asa drept cum au si ceilalti vecinii ??? Mentionez ca asa drept cum au toti vecinii pana in incepe soseaua mai este cel putin 1 m...la primarie am vb, si am.intrebat daca se poate sa intru in legalitate sa imi fac si eu gard drept si in linie ca ceilalti vecini, dar nu aveau timp de mn si mi.a spus canu se poate cumpara etc...Multumesc ast un rasp scurt si un sfat scurt. dl dv .Multumesc

Alte discuții în legătură

Penal sau civil? DURICA1987 DURICA1987 Am o nelamurire cu privire la situatia in care ma aflu acum !am cumparat UN teren Ptr a construi o casa,am cumparat totul legal ,am facut proiect Ptr casa ... (vezi toată discuția)
Problema cu vecinul Nicola_Laurentiu Nicola_Laurentiu Buna ziua, am de ceva timp problema cu vecinul.De exemplu am vrut sa merg sa imi tencuiesc spatele casei iar acesta nu a vrut sa ma lase sa intru la el in ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu ma lasa sa fac gardul marysa marysa Am cumparat o casa, iar intre proprietatea mea si unul dintre vecini nu a existat gard. Pentru o perioada de timp, zidul din spatele casei, a tinut loc de ... (vezi toată discuția)