avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua. Cadourile prin banca pot fi cerute inapoi ? ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua. Cadourile prin banca pot fi cerute inapoi ? Am primit ...

Buna ziua. Cadourile prin banca pot fi cerute inapoi ? Am primit o suma de bani prin banca acum ceva vreme , fiind menționat in secțiunea detalii ,,CADOU” . Ulterior m-am certat cu aceea persoana si acum as dori sa stiu daca exista posibilitatea ca aceea persoana sa aiba vreo pretentie .

Alte discuții în legătură

Cadourile primite trebuiesc returnate? am fost ajutată să achiziționez o mașină iar acum mi se cer înapoi acei bani Mykytudor Mykytudor Acum ceva timp fostul meu prieten mi a facut cadou niste bani pt a ma ajuta sa mi achizitionez o masina.mi am cumparat la momentul ala iar acum daca ne am ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru donatie în bani gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! Daca primesc un cadou in bani de la fratele meu, cu declaratie facuta la notar, trebuie sa achit impozit catre stat? Daca da, cat la %? Am fost ... (vezi toată discuția)
Inselatorie CristinaGalica CristinaGalica Am vandut un telefon prin intermediul facebook- ului M-am intanit cu persoana respectiva, a vazut telefonul si nu avea probleme vizibile, iar eu nu stiu daca ... (vezi toată discuția)