avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Despre frecventa emiterii facturilor in cazul unui ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Despre frecventa emiterii facturilor in cazul unui contract

Am o intrebare legata de frecventa emiterii facturilor de catre un furnizor de servicii de marketing catre clientii sai. Contractul prevede ca prețul convenit pentru executarea contractului este determinabil și reprezintă x% din suma facturată de platformele pe care furnizorul le administreaza pentru beneficiar. Tot contractul prevede ca facturarea se efecteaza lunar.

As dori sa stiu daca se poate intarzia facturarea, de exemplu o luna nu vreau sa emit ci emit luna urmatoare o factura care sa cuprinda la detalii plata nota "servicii 2 luni". De asemenea, sumele facturate nefiind fixe ci dependente de volumul muncii si alti factori, trebuiesc cumva justificate in sensul ca factura trebuie sa contina alte documente care sa justifice de ce s-a facturat o anumita suma?
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
hendry, utilizator
Buna ziua,

Reglementati in contract modalitatea in care solicitati plata pretului, iar ratele aferente sunt efectuate in baza facturilor fiscale.
Ele pot fi emise in functie de termenele aferente ratelor, deci si o data la doua luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec si bilete la ordin Cent Cent Un furnizor mi-a comunicat prin curier (fara sa semnez de primire) ca va folosi fila CEC garantie Marti 10.03.2009 cu suma de aferenta unui contract ce a avut ... (vezi toată discuția)
Diferenta de pret pentru volum vanzari oferita de client furnizorului slungoci slungoci Care este tratamentul contabil si fiscal in urmatoarea situatie: O societate incheie un contract cu furnizorii sai prin care acestia vor livra saptamanal o ... (vezi toată discuția)
Index contor de apa petrika77 petrika77 Exista ceva reglementari prin care firma care administreaza cheltuielile de bloc lunare sa afiseze in afara de volumul de metrii cubi apa rece consumati si ... (vezi toată discuția)