avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... La pfa cheltuieli mai mari decât veniturile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

La pfa cheltuieli mai mari decât veniturile

pt un pfa
este o probleme daca in aprilie am avut cheltuieli destuli de mari, dar nu am avut o încasare din luna februarie ( cheltuielile nu depășesc încasările pe tot anul) deci e o problema?
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mircea.jr , utilizator 17:12, 5 Ianuarie 2024
Nu e nimic. Contabilitatea la pfa și calculul pentru castig sau pierdere se face pe tot anul.
Si daca depasesc si pe tot anul? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa cristina503 cristina503 Multumesc pentru raspunsurile la intrebarile anterioare. 4. Daca inchei un contract de colaborare, ca PFA, cu o firma, doar din luna februarie 2009, este ... (vezi toată discuția)
Pfa sistem real: facturi in valuta ciuc143 ciuc143 Salut, poate s-a mai discutat dar in conditiile in care multi vor trece la SR e bine de reluat. Caz: PFA factureaza in afara UE (USA). Factura e in ... (vezi toată discuția)
Registrul-jurnal de incasari si plati este obligatoriu pentru pfa cu norma de venit? edesign edesign Nu am gasit unde este specificat ca Registrul-jurnal de incasari si plati este obligatoriu si pentru PFA cu norma de venit. Conform Codului Fiscal: ART. 49 ... (vezi toată discuția)