~ final discuție ~
 Rogy	                   

Bună ziua, poate cineva să-mi zică, dacă permisul online e valabil,și legal
 (vezi toată discuția)
	                    Rogy	                   

Bună ziua, poate cineva să-mi zică, dacă permisul online e valabil,și legal
 (vezi toată discuția)

Catalin187	                   

Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)
	                    Catalin187	                   

Buna seara! Am o nelamurire foarte mare si nici nu am gasit persoana potrivita pentru a ma ajuta cu indrumarea potrivita. Permis auto (vezi toată discuția)

cuziamusia	                   

In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)
	                    cuziamusia	                   

In 1990 am obtinut in mod legal-prin examen- permis de conducere romanesc. in 2001 am emigrat in Spania unde legile spaniole (dupa obtinerea statului de ... (vezi toată discuția)