avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , dacă eu ca mama minora de 16 ani am grija ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , dacă eu ca mama minora de 16 ani am grija de copilul ...

Buna ziua , dacă eu ca mama minora de 16 ani am grija de copilu meu de 4 luni tatăl la copil care are 18 ani vrea sa mi l ia de lângă mine este posibil așa ceva ? Menționez ca copilu este trecut pe numele meu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:27, 3 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e posibil. Nu e imposibil, doar ca nu se va intampla.
L-a recunoscut macar?
Încercați sa va cautati avocat.
Daca ia copilul veți avea nevoie urgent de avocat.
Nici politia nu prea se implica dacă nu exista avocat angajat.

București 2023
Desi teoretic e posibil, un copil de 4 luni e greu de luat de langa mama sa. Nu cred ca vre-o instanta ar aproba asta.
Ce inseamna "copilu este trecut pe numele meu"? Tatal nu l-a recunoscut? Daca nu l-a recunoscut demersurile sale pentru a obtine copilul vor dura pana la majoratul pruncului. Aici incluzand si procedurile de recunoastere. Doar va ameninta, va santajeaza, ca sa va sicaneze. Nu-l mai ascultati.
Da, cu siguranță că are nevoie de mama sa chiar daca are 16 ani intrucat se dezvolta instinctul de mamă.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șicane, amenințări și atitudine nepotrivită față de mama copilului: sunt interesată de toate legile și normele cu privire la hărțuirea psihologică între părinți planurinoi planurinoi Buna ziua! Sunt interesata de toate legile si normele cu privire la hartuirea psihologica intre parinti, mai exact atitutinea unui tata asupra unei mame. ... (vezi toată discuția)
Despre incredintare minor si pensie de intretinere stefania25 stefania25 Buna ziua,ma cheama Nicoleta si asi vrea niste sfaturi.Eu am stat cu un barbat timp de 6 ani in concubinaj,din care sa nascut si un copil,dupa nasterea ... (vezi toată discuția)